Informasjon om konfirmantopplegget i Lenvik menighet

Her kan du laste ned konfirmasjonsdatoer i Lenvik menighet fram til 2029.

Her kan du melde deg inn som konfirmant i Lenvik menighet.

9.klassinger som ikke er døpt kan også delta på undervisningen og vurdere dåp og konfirmasjon i løpet av året.

Hva:  I konfirmasjonstiden får du lære mer om deg selv og Gud. Du får mulighet til å utforske noen av livets mange spørsmål sammen med andre. Vi snakker om livet - på godt og ondt. Samtidig får du mange nye opplevelser. Konfirmantundervisning i Lenvik menighet inneholder en leirweekend, konfirmantfestival  (Mid†Natta) på Bardufoss med ca 400 andre ungdommer i Bardufosshallen, individuell oppfølging ved kateket eller prest, pilgrimsvandring til Appelsinhaugen og undervisning i kirka med øvelser, refleksjon, samtale, musikk, uteaktiviteter m.m. Undervisning på ukedager begynner med et frukt og kakao.

Året avsluttes med konfirmasjonsgudstjeneste i mai/ juni. Datoene fram til 2029 kan du finne her.
Se mer generell info om konfirmasjon på konfirmant.no og på kirken.no. Her finner du også svar på flere vanlige spørsmål.

Når: Timeplanen finner du lenger nede.

Hvor: For sentrumskonfirmanter i Finnsnes kirke (menighetssalen). For distriktskonfirmanter i lokal kirke, kapell eller skole.

Påmelding: Gjøres ved å fylle ut nettskjemaet. Se ovenfor.

Hva koster det: Det koster 1400,- (inkludert: leirhelg, Midtnatta, frukt og kakao til hver undervisning).

Her kan du laste ned mal for gudstjenestebeviset.

Her finner du ei spilleliste med sanger vi bruker i konfirmantundervisning.

Her kan du laste ned bibelvers til konfirmasjon.

Rutiner på konfirmasjonsdagen i Finnsnes kirke.

Her kan du laste ned info fra foreldremøte i Januar.

Her kan du laste ned site info om Midtnatta.

Her kan du laste ned info om leiren på Tømmerneset.

For mer info ta kontakt med menighetskontoret 77850200 eller Frank Stellmacher 41574347.