Lenvik menighet > Forsiden > Aktuelt
19. september 2019
SKOLESTARTGUDSTJENESTE – med bokgave til 1.klassingene!

Høstsemesteret er i gang på skolen og i kirka!

Søndag 25.august kl. 17.00 er det skolestartgudstjeneste, og 1.klassingene fra Finnsnes barneskole, Småslettan skole og Trollvik skole er spesielt invitert!

25.august er elever, lærere, foreldre, søsken, besteforeldre, tanter, onkler og søskenbarn m.fl. velkommen til Finnsnes kirke til skolestartgudstjeneste!

Skolestart er en viktig milepæl i barnas liv, og Lenvik menighet vil gjerne være med og markere begivenheten i familiegudstjenesten. 1.klassingene får ei flott bok; 6-årsboka «Tre i et tre». Barn og voksne kan kose seg sammen med denne boka, som inneholder opplevelser, følelser og tanker som skolestarterne kan kjenne seg igjen i!

Skolestartgudstjenesten inneholder mye sang, musikk og bevegelse, og vi avslutter med kake, boller, kaffe og saft.

1.klassinger som kommer for å få bok, blir registrert ved inngangen, så vær gjerne tidlig ute!