Kode B
Kode B

KODE B for 5. - 8. klasse

29.-31.mars 2019, Holmen leirsted

Du er inviterert til leir! Leir betyr at vi drar bort ei helg, til Holmen Leirsted på Bjorelvnes.
På leir kan du bli kjent med nye venner og gjøre ting sammen hele dagen, og så bo på rom sammen når natta kommer.

Laste ned brosjuren

På Holmen er det fotballbane, innebandy, bordtennis, fotballspill, luftgevær og mange andre spill og aktiviteter som er artig å holde på med!

Leiren er et samarbeid med Lenvik Menighet og «Acta – Barn og unge i Normisjon» som har lang erfaring med å drive leir på Holmen, og stiller med mange ungdommer og ledere som er der for deltagerne! «Kode B-leir» betyr at vi også skal utforske Bibelen og prøve å forstå de koder som er der, og lære mer om Jesus.

På festkveld har vi sketsjer, vitser, leker og konkurranser og masse latter!

Påmelding
Gå til nettsiden checkin.no, og søk opp «Kode-B–leir Holmen». Der ligger det også informasjon om pris, reise, pakke-liste, leirklubb med rabatt og mer du trenger å vite om leiren.

Påmelding senest mandag 25.mars!
Fristen er for å være sikker på at det blir nok til at det blir leir. Evt. etternølere kan melde seg på etter denne datoen.

Spørsmål?

Kontakt oss på:
Mereta Rustad:    954 59 778    merete.rustad@lenvik.kirken.no
Yngve Lorentsen:    99 09 33 28 (OBS! Nytt nummer)    acta.nord@normisjon.no

De forskjellige prisene står på nettsiden der du melder deg på checkin.no.
For 5.klassinger i Lenvik menighet dekkes 500 kr av leiren med trosopplærings-midler.
Vi har en støtteordning i Acta, så det er ingen grunn til å ikke komme på leir selv om man kanskje kjenner på at man ikke ha råd akkurat nå! Bare ta kontakt med oss. Ikke la noe hindre deg!

Husk å ta med

• Et oppskjært brød og et pålegg
  • Sovepose (eller sengetøy)
  • Laken (Uansett!!)
  • Toalettsaker
  • Bibel (hvis du har) & skrivesaker
  • Uteklær
  • Innesko eller tøfler
  • Penger til kollekt (selvsagt frivillig)
  • Penger til kiosk (max kr. 60) (også frivillig) (Vi har Vipps)

Holmen Leirsted eies av Normisjon og ligger på Bjorelvnes, 17 km nord for Finnsnes.

Noen av lederne som skal være med

• Merete Rustad: Menighets pedagog i Lenvik menighet
  • Yngve Lorentsen: Actaleder Region Nord
  • Anne Helga Bøgeberg