Lego klubb
19. september 2019
  |  Logg inn
Info om LEGO klubben

18. september starter LEGOklubben opp en ny sesong i Finnsnes kirke. Klubben er for 1. klassinger og oppover.
Mindre søsken er velkommen i følge med en voksen.

LEGOklubben er åpen annenhver onsdag 17:30-19:00, denne høsten: 18. september, 2. oktober, 16. oktober, 30. oktober, 13. november, 27. november.

Opplegget vil være slik at vi starter klubbkvelden med å bygge med LEGO, vi har mer enn 100 kg LEGO! I tillegg er har vi et eget bord med LEGOfriends - dette er populært hos jentene.  Andre aktiviteter i klubben er geomag, plus plus, forskjellige brettspill og kortspill. I tillegg har vi et tegne-, klippe-, lime-bord. Mot slutten av klubbkvelden hører vi en bibelfortelling på ca. 5 minutter. Alle deltakerne får en egen kasse slik at de som bygger LEGO kan fortsette på samme prosjekt neste samling.

LEGO klubben er basert på frivillig engasjement så om du har lyst til å være med som frivillig, kan du sende en mail til sokneprest Ruth Astrid Stellmacher på mailadresse ruth.astrid.stellmacher@lenvik.kirken.no.

Det vil ikke serveres mat på LEGO klubben, så det er fint om man har noe mat i magen når man kommer. Kanskje vi skeier ut med litt frukt og saft noen ganger

Vi gleder oss til å bygge med LEGO sammen med dere og regner med mange flotte byggverk etterhvert.

Velkommen.

Lego klubb

LEGOklubben åpner igjen 18. september. Den er åpen kl 17.30-19.00, og vi treffes annenhver uke utover høsten. Denne høsten fortsetter vi med aktiviteter, spill i tillegg til LEGObygging og geomag og plusplus. Vi har også et tegnebord.

Lurer du på noe om LEGOklubben, ta kontakt med Ruth Astrid Stellmacher, 95 08 99 12. VELKOMMEN!

Bildene under viser åpningsdagen i august 2013, da møtte ca 50 barn opp og bygget og lekte i 1,5 time. Fantastisk. Se bildene under fra åpningsdagen i 2013. Spent stemning i Våpenhuset mens man venter på at snoren skal klippes og dørene åpnes til den nye Lego klubben:

Spennende......

Unger og voksne strømmer på. Registrering i Våpenhuset.

Nå nærmer åpningen seg:

Rødt silkebånd hører med til offisielle åpninger:

Soknepresten sier noen ord om Lego klubben:

Så klippes snora:

Fantastisk!!! Rundt 50 barn kom til Lego klubb åpning og boltret seg i massevis av Lego. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Legoen er kjøpt inn brukt, vasket og shinet og gjort klar til bruk for LEGO klubben.

Onsdag 14. august hadde vi en test av Lego klubb konseptet. Barna storkoste seg, se bildene under :-)